Meeshop: "Ekstremt billige B2B-leads"

“I en branche med så hård konkurrence, er det enormt imponerende, at Hidden får skabt så ekstremt billige B2B-leads.” -Nick Shawnley, Adm. dir. Meeshop

Danmarks nye webshopplatform

Meeshop er en ny og intuitiv webshopplatform, som henvender sig til både små og mellemstore virksomheder såvel som store organisationer.

Konceptet er simpelt – Opret din egen webshop på få minutter.

Hos Meeshop har man derfor bygget en webshop platform, der gør det nemt og enkelt for deres kunder, at kreere lave deres egen webshop. Webshopløsningen er konstrueret med henblik på at være så intuitiv og hurtig som muligt og give brugerne overskud til at fokusere på deres kerneforretninger og hvad de gør bedst.

Projektet indeholder bl.a.

  • Facebook annoncering
  • Instagram annoncering
  • Opsætning af leadgenerende kampagne
  • Integration af leads til MailChimp

Missionen: Automatiseret leadgenerering

Meeshop havde ét overordnet ønske til deres fremtidige marketing – At deres leadgenerering kører så automatiseret som muligt.

Det fremtidige samlede marketingsetup for Meeshop, bliver bygget trinvist. Hiddens første opgave blev, at kreere en lang række videoannoncer, som skulle leveres på Facebook og Instagram. Hidden valgte at gå med lead ads. Således kan brugeren sign’e up til at få bygget en ny webshop direkte i annoncen, uden at skulle forlade Facebook eller Instagram.

Vi integrerede Meeshops nye lead ads med Mailchimp, så alle nye leads automatisk bliver samlet samme sted.

I B2B-verdenen skelnes mellem soft og hard leads. I langt størstedelen af moderne virksomheder, fokuseres der kraftigt på skabelse af soft leads, dvs. Eksempelvis tilmelding til nyhedsbrev. Det gøres i forhåbningen, at man senere i processen, kan konvertere dem til et hard lead, altså gøre nyhedsbrevsmodtageren til en kunde.

I Meeshops tilfælde, sprang Hidden soft lead skridtet over, og lagde al fokus på skabelsen af hard leads – altså rigtige kunder.

I Meeshop elsker vi automatiserede løsninger. Integrationen mellem Facebook og Mailchimp sparer os enormt meget tid.

-Nick Shawnley, Adm. dir. Meeshop

Resultat: “Ekstremt billige B2B-leads”

Hidden arbejde er gået over alt forventning. Det vælter ind med leads til Meeshop. I en branche med så hård konkurrence, er det enormt imponerende, at Hidden får skabt så ekstremt billige B2B-leads.

-Nick Shawnley, Adm. dir. Meeshop

I en tid, hvor alle konkurrere om forbrugeres opmærksomhed, er godt content essentielt for en succesfuld kampagne. At overtale en potentiel Facebook- eller Instagrambruger til at starte egen webshop eller at skifte til en ny platform, er en hård opgave.

For Meeshop skaffer Hiddens setup fortsat nye kunder, og med så mange dele automatiseret som muligt.

Kontakt os
Udfyld kontaktformularen herunder eller kontakt os på
kontakt@hiddenagency.dk
+45 70 26 22 00

Hidden Agency ApS | CVR: 40810501 | Tlf: +45 70 26 22 00 | kontakt@hiddenagency.dk | Marielundvej 17 C, 2730 Herlev