UrbanWineBox: ROAS 40 på Facebookannoncering

Vinauktion og vinopbevaring i særklasse

Foruden at være en af Danmarks største online vinauktionshuse, er UrbanWineBox er en virksomhed der gør det muligt for deres kunder, at opbevare vin under de mest optimale forhold.

I Carlsbergbyen i København, ligger UrbanWineBoxs kæmpe vinkælder. I en dyb temperatur- og fugtighedsstyret kælder, bag et utal af armerede døre, opbevares sjældne vine fra mange hundrede kunder. 

Kundernes vine blive alle fotograferet, digitaliseret og lagt ind i kundens online porteføjle. Hvis kunden ønsker at sælge vinen, kan vinen med få klik, lægges på online auktionsplatformen.

E-mail og salg gennem Facebook og Google

E-mailmarketing er en del af UrbanWineBoxs samlede forretningsstrategi. Derfor søgte de assistance til indsamling af e-mailpermissions gennem de sociale medier.

Dertil ønskede de assistance til at implementere en salgsoptimeret indsats på de platforme, som ville give den ROAS (Return On Ad Spend).

Til dette formål, valgte de Hidden til at implementere bl.a.

  • Video i samarbejde med vores samarbejdspartner Invictus Film
  • Automatisering, tracking og retargeting 
  • Søgemaskinemarketing – Google ads, Google Shopping ads
  • Facebook- og Instagramannoncering – awareness, katalogannoncer, lead ads

Elegant præsentationsvideo

I samarbejde med Invictus Film, producerede vi en elegant konceptbeskrivende video for UrbanWineBox.
Formålet med videoen er at beskrive UrbanWineBoxs teknisk komplekse kerneservice, på en letforståelig måde.

Hiddens tiltag: ROAS 36 på Facebookannoncerin

Hidden har hjulpet UrbanWineBox med at vækste gennem bl.a. Facebook-, Instagram- og Googleannoncering, med ROAS 36 på Facebook og Instagram. 

Gennem Googleannonceringen blev der skabt en stor traffik til platformen, som resulterede i et stigende antal brugeroprettelser, og salg gennem retargeting på de sociale medier.

Der blev indsamlet et stort antal e-mailpermissions gennem lead ads på Facebook og Instagram, hvilke bliver aktivt brugt i UrbanWineBoxs e-mailmarketing.

Alt i alt har Hidden hjulpet med vækst til ganske fine priser og tilmed skabt salg på virksomhedens platform, billigt og effektivt.

Kontakt os
Udfyld kontaktformularen herunder eller kontakt os på
kontakt@hiddenagency.dk
+45 70 26 22 00

Hidden Agency ApS | CVR: 40810501 | Tlf: +45 70 26 22 00 | kontakt@hiddenagency.dk | Marielundvej 17 C, 2730 Herlev